Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 53- sú ľadové medvede ľaváci??? Tristošesťdesiatpäť dní a 6 k tomu - 18. 12. 2014
Share week
photo

18. 12.Thursday

photo

19. 12.Friday

photo

20. 12.Saturday

photo

21. 12.Sunday

photo

22. 12.Monday

photo

23. 12.Tuesday

photo

24. 12.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
1. V práci, riešime s architektom prestavbu budovy, do ktorej sa budeme sťahovať.... 2. Pozor na srdiečko!!! Tieto, čakajúce na mikroskope, nie sú "zlomené" neopätovanou láskou, ale nevyležanou chrípkou (kedysi som mávala tak jedno za mesiac, teraz tri za týždeň...) 3-7- fotím na vianočnej besiedke- hlavne šťastnú Natálku...:)) 9.Táto fotka je tu moja tritisícdvestoosemdesiatapiata...trvalo mi to vyše dvoch rokov, ale podarilo sa ....Ďakujem, pán Zika, Vy a pár ľudí viete, čo pre mňa WOL znamená... To, že som tu našla kopu skvelých ľudí, pár dobrých priateľov a jedného (výnimočného) brata je len bonus navyše.... (P.S.: Knihu som kúpila ako darček a inšpiráciu pre nádejného woláka..:)) 1. V práci, riešime s architektom prestavbu budovy, do ktorej sa budeme sťahovať.... 2. Pozor na srdiečko!!! Tieto, čakajúce na mikroskope, nie sú "zlomené" neopätovanou láskou, ale nevyležanou chrípkou (kedysi som mávala tak jedno za mesiac, teraz tri za týždeň...) 3-7- fotím na vianočnej besiedke- hlavne šťastnú Natálku...:)) 9.Táto fotka je tu moja tritisícdvestoosemdesiatapiata...trvalo mi to vyše dvoch rokov, ale podarilo sa ....Ďakujem, pán Zika, Vy a pár ľudí viete, čo pre mňa WOL znamená... To, že som tu našla kopu skvelých ľudí, pár dobrých priateľov a jedného (výnimočného) brata je len bonus navyše.... (P.S.: Knihu som kúpila ako darček a inšpiráciu pre nádejného woláka..:))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/24/2015 11:53:29 AM
Ahoj Oli, to pf je boží!:) Nejlepší jsou výhledy na město od vás z terasy. Třeba pondělní 1. Pěkný vánoční week:)
1/5/2015 4:22:17 PM
Pekne to ten Zdeněk napísal. Prajem veľa šťastia v Novom roku.
1/2/2015 3:52:52 PM
Tvoje tydny jsou jedno-duse krasne. Vse nejlepsi do Noveho roku.
1/2/2015 2:07:14 PM
Tento týden jsem si věru vychutnal...je úžasné, kolik toho stihneš a při tom jsi stále v pohodě...aspoň to tak vypadá...:-)...vánoce, jaké mají být...tak jsem si je užil s Tebou...:-)Do nového roku hlavně to zdravíčko!...třeba i s Tvým přispěním, vždyť patříš do toho andělského štábu, který o nás pečuje...:-) Měj se fajne a těším se konečně na viděnou!
1/1/2015 9:32:29 PM
Oli, Jirko, Zdeňku, ďakujem....Splnila som si veľký sen, aj keď za dva roky...:))...a sorry, že nestíham komentovať, akosi sa mi toho v poslednom období nakopilo veľa...ale sledujem a dúfam, že po pauze, ktorú nutne potrebujem, sa aspoň občas zapojím... Majte sa všetci čo najlepšie...:))
1/1/2015 11:21:57 AM
Oli já Ti gratuluji … 3285 fotek … a jakých … máš oči co vidí a srdce co cítí … není divu, že se Ti holubi řadí do symbolických seskupení … je toho hodně, co bych chtěl napsat … princezny se zlatou hvězdou, vůbec je vidět, že vnoučata a rodina jsou Tvůj život … pak lední medvědi (co když třeba leváci jsou mírnější a dají se snadněji zkoumat .-)) … a pivo tiež :-))… nádherné oblohy, vyzdobená Bratislava (takovou tramvaj jsem ještě neviděl) a racci u Dunaje … spousta míst, která už znám … a Stopařův průvodce … velmi cenný a praktický dar na cestu životem … umění být nad věci za všech okolnosti … a hlavně … nepropadat panice … je velmi cenná dovednost. A Diava … úplně ji cítím … smutný Willis … díky, že mu dala předčasný dárek … daň z deště … jo už jim docházejí nápady … já chci vlastně jen říct, že Ti děkuji za nádhernou Pfku ... že jsem moc rád, že jsem Tě tady na WoL potkal … a že Ti také přeji do nového roku hodně lásky a vše dobré …
12/29/2014 1:55:16 PM
Blahopřeji k YOL !!! Není sice klasický, ale o to náročnější, že si našla sílu s tím nepřestat a těšit nás svými fotkami a pohledy na svět. Díky za to! PO1! Po2 :-))). Neznám whisky, kterou bych neměl rád :-).
12/28/2014 7:26:35 PM
Oli, díky za nádherný vánoční týden, ta tvá pohoda z něj leze až sem a to je úžasné. Přeji ti hodně... hodně všeho nej... a těším se na další setkání. Ola


Tags more tags

next dayright arrow 53- sú ľadové medvede ľaváci??? Tristošesťdesiatpäť dní a 6 k tomu - 18. 12. 2014