Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 44. týden - S předky i zadky - 29. 10. 2014
Share week
photo

29. 10.Wednesday

photo

30. 10.Thursday

photo

31. 10.Friday

photo

1. 11.Saturday

photo

2. 11.Sunday

photo

3. 11.Monday

photo

4. 11.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
A zase svištíme. Starou známou cyklostezkou až do práce. Venku počasí nic moc, tak si dělám den hezčí s horkou čokoládou (nebo raději dvěma). Zjistit šéfovi možnosti letů do Prahy a pryč. Venku je děsná tma a nejbezpečnějším místem se zdá (trošku paradoxně) "obluda" (podchod). Cestou domů se ještě projdu kolem řeznictví, kde mají krásný průhled do zákulisí. Doma si dělám pečený čaj. Je výborný, a proto mám další důvod, zajet zase někdy do Blatné (Že já si nekoupila rovnou dva) :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/24/2014 6:52:01 PM
Prima týden, neděle s předky a zadky mě moc pobavila :-) Jinak krásné záběry z večerního focení a souhlasím s výrokem, že vydrhnutý sporák se zase musí zapatlat...
11/10/2014 5:29:03 PM
Ahoj všichni, děkuji Vám za komentáře :-) Šárko, když se narazí na dobrý pečený čaj, je to lahoda :-) A ta tma, ta mě fakt ničí... Dýně zatím čeká na zpracování, ale polévka bude určitě (je jednoduchá a zkrátka mňam), asi bude i čatní a možná vymyslím něco dalšího, dalšího.... :-) Labutě - u nich na Tebe vzpomínám už od června :-) Edo, na sboru se skutečně příliš chmurných chvil nenajde, i když se jim nevyhneme. Proto na něj stále chodím, ačkoliv to někdy znamená letět vystresovaná z práce, nebo přijít o jiný hezký zážitek.
11/9/2014 11:09:35 PM
Líbí se mi čtvrteční 3, páteční 7 a hlavně úterní 3!
11/9/2014 9:54:04 PM
Týden jedna báseň. Pátek je nádherný, pohodičkové fotky s pečeným čajem, krásná sobota. Neděle patří Dušičkám. V pondělí se mi líbí fotky ze sboru, já myslím, že to tam musí všechny bavit. Velmi dobře nafocené úterý. Ahoj :-)
11/9/2014 5:30:31 PM
Mili, život občas dělá, jakože nic..A o tom to je.. Jindy to zas vypadá, že se vše točí dokola.. Pořád po stejné trase, jen různou rychlostí. Kdyby se každý den dělo něco epochálního, bylo by to k nezachycení. A nebylo by to tak krásně normální..A proto si říkám: Požehnaný stereotyp! Ale moc hezky tu bylo..Pečený čaj jsem nikdy neměla, jen matně vím, oč jde.Zato palačinky jsme měli včera k obědu.. Jen naslano, s kuřecím masem a zeleninou..To by mě ale štvalo taky, že až skončím v práci, bude už zas tma..V tomhle je léto fakt milejší..Ale ta dýně na konci..Hmm, v co ji proměníš? Bude polévka? Tu jsem zatím taky ještě neochutnala, ale zvědavost mi nedá..Každý ji totiž chválí..Tak se opatruj a těšim se na příští..A pozdrav ty labuťky i za mně.. Vzpomínám na ně, jsou tak krásné..Ahoj, Šárka..
11/6/2014 9:27:52 AM
Ahoj Marti, děkuji Ti za pěkný komentář :-) Už nějakou dobu mám pocit, že spíše stagnuji, takže mě hodně potěšil! :-)
11/5/2014 11:34:20 PM
Ahoj Mílo, bylo by něco špatně, kdyby ve Tvém týdnu nebyla cyklostezka :) Tančící dům se povedl a s těmi předky a zadky v neděli jsi to fakt vystihla..vtipné :) Líbí se mi i list v úterý z pohledu od země, máš to taky čím dal lepší ty týdny. Jinak mi děláš dost chutě - palačinku a pečený čaj bych si dala taky!!! Prima week, měj se fajn.


Tags more tags

next dayright arrow 44. týden - S předky i zadky - 29. 10. 2014