Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Můj týden s LB IV - 25. 5. 2014
Share week
photo

25. 5.Sunday

photo

26. 5.Monday

photo

27. 5.Tuesday

photo

28. 5.Wednesday

photo

29. 5.Thursday

photo

30. 5.Friday

photo

31. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1) Neděla se nedělá...občas (-; 2) moje hodně oblíbená snídaně - med, to je báječný vynález ((-: 3) člověk by nevěřil, co všechno se vejde do malého nočního stolku (-; 4) molice na kytkách - musí pryč (mmch - do dneška jsem se jí nezbavila )-; ) 5) moje meruňka ((-; 6)Albert má neděli pořád... 7) mám ráda hry světla v domě 8) povolební pročítání zbylých volebních lístků - už mě to moc nebavilo, tuším.. (-; 9) koukám, že bylo docela hezky ((-:
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/31/2014 6:34:45 PM
Jirko, moc děkuji za přáníčko ((-: Výstava bude v dalším týdnu,čeká na zveřejnění ((-: Byla na dole Michal, celý červen + půlka července (-: LB se stalo v mém případě trochu drogou, už skoro ničím jiným, krom mobilu, nefotím (-; uvažuju o sweet35, tuším se to tak jmenuje, rozšiřuje ohnisko + má v sobě clonu..uvidím ještě (-: Někdy mě to štve, že se nedaří rychle ostřit ap.,ale zase to, co se kolikrát podaří,to jiným objektivem nedám ((-: mějte se hezky (-:
10/31/2014 9:48:57 AM
Jak ty bylo s tou výstavou v Ostravě ?Zdeněk mi půjčil na pár měsíců Lensbaby muse. Začátek byl hrozný a stále mě bolela ruka, nakonec jsem si zvykl a objektiv si oblíbil. Když jsem ho vrátil, tak jsem zjistil, že mi to chybí a koupil si Lensbaby set s composerem. Focení je sice komfortnější, ale chybí mi ten "adrenalin" s Lensbaby muse, kdy je někdy třeba rychle a ostře vyvotit. Vypadá to, že si ho pořídím :-). Vše nejlepší k dnešnímu svátku ! :-)
10/30/2014 9:53:23 PM
Pánové, díky moc za zastavení a písmenka ((-: Zdeňku, budu mít i nějaké ze svatby - ta byla za 14 dní - jestli si počkáte ((-: Muse - to je makačka - s Composerem se pracuje dobře... Ano, Oldřich neprošel ...nedá se (-:
10/29/2014 11:30:08 PM
Focení s LB není snadné … něco málo o to vím, ovšem já mám Muse … a ten se musí v zaostřené poloze držet … je to boj … nejlepší výsledky mám ze stativu. Je to ten, co měl půjčeny Jirka Kotiš … to byla strategie těžko na cvičišti, lehko na bojišti … inspirujete mne, já pořád vymýšlím nějaké ptákoviny a LB už jsem dlouho týden nedal … a LB je výborný krajinářský objektiv (a jaké portréty umí (tady pondělní čtyřka (to jiné sklo neumí))) … nojo, já si prošel všechno … třeba sbírka Oldřichů … :-) že by to redakce neskousla … :-( … ranní proužkování je skvělé … kdepak bude v Ostravě výstava? … a fotit tajně s LB … to je adrenalin … lepší je drzé čelo … svíce … super … ona by šla LB nafotit i svatba … chce to jen se nebát … nádobí v myčce … klobouček … to neumím … Štěpánko, je to bezva …
10/29/2014 10:37:40 AM
Tak jste se dočkala :-). Pastovaný med je nejlepší! A se slivovicí také chutná skvěle :-). St8 !! Čt4 :-) Na výstavu v Ostravě ? A kdepak byla ? Fajna svatba :-).


Tags more tags

next dayright arrow Můj týden s LB IV - 25. 5. 2014