Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 69 když už je podzim .... - 20. 9. 2014
Share week
photo

20. 9.Saturday

photo

21. 9.Sunday

photo

22. 9.Monday

photo

23. 9.Tuesday

photo

24. 9.Wednesday

photo

25. 9.Thursday

photo

26. 9.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
švagrová vypěstovala dýni hokkaido- máme polívku s česnekem je dobrá a budu sušit semena prý se mohou i opražit já je použiji na výzdobu někdy :-),venku si dáme kafíčko využíváme posledních pěkných dní a Sabina má úkol sbírat ořechy ,kocour si hraje ,Zbyněk dorazil z práce a WOL znaky na klávesnici ...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/3/2014 10:47:56 PM
Ahoj Jano, Tvůj nový týden se velmi pěkně prohlíží. Je hodně pestrý, a to nejen barvami, ale i tématy, které jsou na fotkách. Hlavně je v celém týdnu znát pěkná rodinná atmosféra. Když mají psi mazlivou - hned je člověku líp. Ahoj :-)
10/2/2014 9:15:30 AM
Děkuji, Zdeňku nevím jestli Bessa nebo Besa ? zapsaná je jen s jedním s .No popravdě se zrcadlovkou nejsem kamarádka,ale už to je úspěch že sní občas někam vyrazím a učím se ten týden jsem si dala jako bojovou hru:-))),ale moc mě to nešlo přiznávám ,jinak mám jí rok koupila jsem si jí přesně v loni abych si udělala radost do předu a moc to nevyšlo možná že teď sní mám větší radost:-),odpovím ti na dotaz na brambory máme dobrou půdu všude převážně okolo nás je písčitá máme tady pískovnu s těžbou písku, ale občas je kousek půdy písčito-zemitá a tam máme brambory a letos se dařilo brambor je hodně a snad dobrý:-)taky zdravím a na podzimní focení snad vyrazím častěji to mě totiž fascinuje ♥..........
10/1/2014 10:10:56 PM
Jano, předně vše nejlepší k narozeninám … ačkoliv dodatečně … já ten week viděl, ale zrovna jsem byl v časové tísní … Začala jsi fotit zrcadlovkou … to je super … že Tys čekala až na ty narozeniny … když to byl dárek … ale on byl vánoční ne? WoL v Ascii ...super … to tu ještě nebylo … a ty brambory, jak to děláš … to je nějaké odrůda? … nebo je moc kamenitá půda … :-). Sábě se švihadlem to sluší … nojo, udržet nemocné dítě v posteli … teda, to je Andulek … jako v deštném pralese .. Mazel Besa … není to správně Bessa? Pistáciové WoL, vyšívané WOL … to jsou věci … no a teď na podzim ty zrcadlovku pořádně provětráš … Jano, bezva …. měj se ….


Tags more tags

next dayright arrow 69 když už je podzim .... - 20. 9. 2014