Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow a už to jede z kopce - 26. 7. 2014
Share week
photo

26. 7.Saturday

photo

27. 7.Sunday

photo

28. 7.Monday

photo

29. 7.Tuesday

photo

30. 7.Wednesday

photo

31. 7.Thursday

photo

1. 8.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
poslední den v Úvalech...holky se ráno rozhodly, že budou farmařit jen v maléch - budou pečovat o mouchy...dopo jsme stihli narychlo cestovatelskou výstavu ve Valticích (parádní...), pak pro úspěch zopakovat ptačí Zeyferus...poštolka roztomilá, nebo tak nějak....Rozárka si drží palce, ať ji vyberou (obrečala nevýběr...), tak aspoň foto na památku ;) a tradá domů...tam jsme měli štěstí v neštěstí, když nám na dálnici nějakým způsobem spadlo ze střechy Rozárčino kolo a nějakým zázrakem se mu všichni dokázali vyhnout...ufff...pak jsme se dvě hodinky hledali s Lenkou na dálnici, ale to už byla celkem drobnost ;)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/18/2014 4:20:20 PM
;) jj, mi úplně stačí kouknout na Rozárku...a vidím, jak jsme si ji poprvé dávali do skořápky a vezli domů z porodnice...a kde je to dneska...Lucka s pavoukem vede jednoznačně ;) byly to fajnové prázdniny ;)
9/18/2014 8:59:29 AM
Opět parádní rodinně prázdninová letní pohoda ... jo kde je půlka prázdnin ... den za dnem mizí v propadlišti času a to co bylo před jednou sekundou se už nikdy nevrátí ... užij si tenhle čas, kdy jsou dětí malé a sladké .. není to napořád ...
9/17/2014 4:49:09 PM
Jak vidno, páni učitelé se nenudí ani uprostřed prázdnin..Zejména mají- li tak povedené potomstvo:-))S holkama si užiješ, co:-))Doufám, že očko je fakt v poho:-)A malá Dorotka ochutnává šipku?? Nic si z toho nedělej, naše "Lucka milovala pojídání všeho, co lezlo..Vrcholem byl tučný černý pavouk, kterého ulovila , když mi "pomáhala" uklízet WC:-))A dnes je úplně normální holka:-)))Takže nějaká zelená šipka, pch:-)Ahoj, Lukáši, zdravím, Šárka..
9/17/2014 11:04:26 AM
Krásný letní týden, plný dětí a pohody. Když na to léto koukám, hned bych ho vrátila. Očičko dopadlo dobře, naštěstí, šikulka.


Tags more tags

next dayright arrow a už to jede z kopce - 26. 7. 2014