Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 68 Padesátka, věř mi, tiše vešla dveřmi,.... - 4. 9. 2014
Share week
photo

4. 9.Thursday

photo

5. 9.Friday

photo

6. 9.Saturday

photo

7. 9.Sunday

photo

8. 9.Monday

photo

9. 9.Tuesday

photo

10. 9.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ročník 1964 letos má kulatiny:-)...Padesátka, věř mi, tiše vešla dveřmi, no řekni, nač ten strach, přivítej ji tiše, i řeči ber spíše, jako když se hází hrách. To v kolotoči týdnů zvrásněla tvář, stáří nám ukazuje kalendář. I když život tak pádí, směj se jako v mládí, to ještě hodně vykonáš. 7-8-9 )šunkovar abych prý nepekla jen buchty:-)))děkuji za dárek,zpátky do školy ..no jo to je pořád co dělat obalovat a řešit sešity na to jsem se fakt moc těšila :-) a Sábě jsem ušila nový polštář ..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/16/2014 1:58:14 PM
přeji do dalších let jen to nejlepší. Týden plný kulinářských dobrot :-) líbí se mi páteční 6. Zdravím
9/15/2014 5:24:56 PM
Jani, nejdříve Ti ze srdce přeji hodně zdraví, lásky a štěstí do další padesátky!! Šunkovar jistě vyzkoušíš, už se těším na růžovoučkou šunčičku:-))Kocourek, to je krása..To máte fakt zábavu:-))Je dobře, že našel domov právě u Vás, myslím, že mu u Tebe a Sáby bude hezky..Tak nám to už zas začalo..Škola! Ale ono to tak rychle sletí, že než se nadějeme, bude zase léto:-)Jani, na nic se nemá spěchat, protože veškerý spěch je dobrý tak akorát na....Na zrcadlovku máš přece spoustu času..Hlavně si to nesmíš zprotivit, musí Tě to těšit..Zkoušej, experimentuj a raduj se..Uvidíš, že po nějaké době na všecko přijdeš..Máš spoustu jiné činnosti, takže není žádnou ostudou, že ses ještě se zrcadlem nesžila..Takže hlavu vzhůru a držím pěsti:-)Tobě a taky Sabince, ať se jí daří ve škole:-)Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 68 Padesátka, věř mi, tiše vešla dveřmi,.... - 4. 9. 2014