Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow ...konečně pohár - 9. 8. 2014
Share week
photo

9. 8.Saturday

photo

10. 8.Sunday

photo

11. 8.Monday

photo

12. 8.Tuesday

photo

13. 8.Wednesday

photo

14. 8.Thursday

photo

15. 8.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Původně jsem dnes měl mít cestovací den hned z rána. Ale přátelé se vrátili z dovolené a tak jsme si šli zahrát. Počasí se povedlo a já vyrážím až kolem 3. Na Šturci si motorkáři dávají dostaveníčko. Nedá mi a zastavuji v zatáčce. Pár fotek se povedlo. Končím v Brezne a trošku šlapu na plyn. Mají tu Road 66 a původní plány na "kultovku" se rozplynuly spolu s nekončícími policejními kontrolami. Dnes to bylo bez nich a já doufám, že mi nepřijde fotka "Made in MinVnútra"
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/18/2014 11:37:02 AM
Matorky jsou parádní! Pondělní jednička je luxusní !!! Po4 bych tipnul na anténu. Blapohřeji k druhému místu, pohár je nadherný :-). Čt6 ! ČT8. Tak to jsi frajer. Já to zapomněl asi po deseti letech (nebyl důvod si to opakovat). Snad rok po škole jsem pomáhal kolegovi s příklady na přijímačky VŠB. Pá9 :-). Fajně bylo.
8/16/2014 5:25:55 PM
Fakt jen skoro … Ty máš tady naprosto předpisový moonstrike … gratuluji. Ale ten měsíc v pondělí byl … Gratuluji také k poháru. Sleduji Tvé týdne víceméně nepřetržitě, ale mám moc málo času a tak moc nereaguji. Nicméně jsem napjatě sledoval na radaru holky na cestě do Dallasu … a tak nějak jim docela záviděl … jak já by teď rád od všeho utekl. Vidím že program podniká celá rodina zdárně pokračuje … držím palce … já se právě vydávám opačným směrem … i když tedy jsem ještě stále zaměstnancem své vlastní firmy, ale jen do času. Do konce srpna mám deadline, kdy musím odevzdat prázdné kanceláře … teď si právě buduji home office. Jo … gishwhes … to je nádherný úlet, tohle žeru. Paráda. Rozdíl 1000,- EUR na rozvodech, no to jsou tedy poměry … skoro jako u nás. Derivace … kdy já si naposledy zaderivoval … Martine, máš to parádní … ahoj …
8/16/2014 11:59:41 AM
Ta technika je úžasná věc...moci takto komunikovat až do USA.Po/1 je super!!! Povedený týden........


Tags more tags

next dayright arrow ...konečně pohár - 9. 8. 2014