Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Prázdniny (ne)končí:-)) - 10. 8. 2014
Share week
photo

10. 8.Sunday

photo

11. 8.Monday

photo

12. 8.Tuesday

photo

13. 8.Wednesday

photo

14. 8.Thursday

photo

15. 8.Friday

photo

16. 8.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dny mi nádherně splývají a já cítím to, co děti na prázdninách:-))Svobodu a radost:-)A zároveň se trošku "vracím" do dospělosti..Uvědomuju si, jak čas nezadržitelně ubíhá a moje prázdniny se stávají minulostí..Nebudu se ale trápit, naopak, budu si je užívat až do poslední vteřiny:-)Konipásek pase Lízinku..Míša je trhač, mám co dělat, abych kotletky uchránila na oběd:-))Zátiší pastevní, holky jsou venku moc rády..Děda bude dělat novou branku..Strhnula se další z průtrží mračen..Blanka smutně vyčuhuje z maštale..Počasí svědčí hříbkům..I všemu rostlinstvu..Rex neustále ve střehu, naprosto tady zdomácněl..Mám dojem, že opravdu "pes" je právě zde, na Hamrech..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/20/2014 4:46:33 PM
Fajn týden, sinale rostou (a nejen oni) a Lucka kreslí stále lépe a lépe.
8/26/2014 12:03:50 PM
Mně se na Hamrech prostě líbí!! A ty krásné fotky....! Svoboda, volnost... Naprosto chápu, že se ti nechce ukončit dovolenou. Alespoň, že ten týden končí výhrou ;-)
8/23/2014 6:55:19 PM
Říká se, že v nejlepším přestat...no, stalo se...nenapadá mě nic lepšího, než jeden veršík od Plavců: všechno má svůj konec//a v tom je ten risk//kdo chce kouřit doutník celej//ten si spálí pysk///...smutek z konců taky moc dobře znám, ale je v nich naděje, že příště zas...:-)
8/23/2014 5:12:33 PM
Šárko, nádhera, z těch fotek přímo sálá ta vaše pohodička. A ty čumáčky... žádný není nej... nej... jsou všechny. Úžasný týden, škoda že poslední dovolený, i když i na ty pracovní se už těším.
8/22/2014 4:40:52 PM
Zvířátka,příroda,houby a blízcí lidé ,které máš ráda:-))Hezký týden....ahoj v pracovním procesu.Moc zdravím......
8/19/2014 7:31:10 PM
fajný týden, líbí se mi ta pohoda zvířata a příroda :d
8/17/2014 5:49:20 PM
pořád nechápu, jaxe ti neustále daří tak skvělé selphie...fajnový týden...
8/17/2014 7:31:44 AM
Robina Williamse mám moc rád, je to skvělý herec (záměrně používám přítomný čas) … Lucka ho výborně zvěčnila. Je to připomenutí, jak málo se díváme kolem sebe, třeba vnímáme někoho jako úspěšného, bohatého člověka a tak trochu mu závidíme … o on přitom bojuje se svými démony a když pak prohraje, tak se všichni diví. Šárko měj se hezky, pozdrav rodinku a těším se že se v sobotu třicátého uvidíme v ZOO.
8/17/2014 7:31:28 AM
Pak nádherné (nikoliv počasím) léto na Hamrech, tentokrát viděno ze dvou úhlů a možná přidá i Lucka, ne? Třeba v září. Je mi líto, že jsem se letos na Hamry nedostal … ani na Lysé jsem ještě nebyl, když jsem se už chystal, tak jsem si rozřízl ruku. Aspoň jsme se viděli díky Honzovi Vrbovi viděli v Ostravě. Máš pěknou fotku s lupičkou … Hm, veteráni letos pěkně zmokli. Hodně letos pršelo, ale stejně jste si to užili. Strach ze zubaře většinou přejde po nějakém pořádném zánětu … to se pak k němu těšíš. Netopýr a pavučinové CDéčko … celý bw týden je skvělý. A tento týden to končí, zítra jdeš do práce … no nic není napořád a budeš se těšit na další věci a na příští léto. Těšení je fajn. Jsem rád, že Ti Helios přirostl k srdci … děláš s ním fakt super fotky, sobotní sedmička je skvělá. Pokud se tedy nepletu, že to je jím.
8/17/2014 7:31:11 AM
Ahoj Šárko. Navzdory tomu že mám moc málo času sleduji Tvou spanilou jízdu na WoL víceméně nepřetržitě. Bez komentáře, ono si nakonec všichni rádi odpočinete od mých většinou složitých úvah. Sledoval jsem váš nádherný výlet do Prahy (máš super triko, Lucka je skvělá) a setkání WoLáků … moc pěkné. No, odešel Ti foťák … smůla, každá závěrka má svůj limit, ale je to jen věc a ta se dá nahradit … byť za cenu finančního vydání … věcí nelituj a nedej se tím rozhodit, je to na nic. Důležití jsou lidé, ale to Ty určitě víš. A také to, že je celkem jedno čím své týdny fotíš … u Tebe o technickou kvalitu nejde … ono ostatně ve formátu WoL nejde technickou kvalitou moc ohromit ani nějakým FF s optikou za statisíce. Zaregistoval jsem Lucčino objevení Beatles … přes něž si s ní budu mnohem více rozumět než přes One Direction … a o to nikoliv pro rozdíl věku. On kvalitu většinou ukáže až čas.


Tags more tags

next dayright arrow Prázdniny (ne)končí:-)) - 10. 8. 2014