Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (108) Bereme bazén útokem - 1. 7. 2014
Share week
photo

1. 7.Tuesday

photo

2. 7.Wednesday

photo

3. 7.Thursday

photo

4. 7.Friday

photo

5. 7.Saturday

photo

6. 7.Sunday

photo

7. 7.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ahoj, vítám vás u dalšího týdne, který nahrávám s obrovským zpožděním! Dnes je 2. září a tento týden začíná 1. červencem :D Prostě nebyl přes prázdniny čas, ne že bych tolik cestovala, ale spíš jsem hodně pracovala a nakonec nebyl ani čas na focení, například ze srpna nemám vůbec nic. Proto to chci dohnat teď, když už mám více času :-) Moc mi WOL chyběl. Musím také dohnat všechny vaše týdny, i když občas jsem na některé z vás koukla :-) Tento den jsem byla skoro celý v práci na zámku. Ráno bylo krásně sluníčko a Sendy se vyhřívala. Na 7. fotce je pokoj inspirovaný Tudorovci...popravdě se tu bojím :D Ten pokoj ale nebyl dříve mučírnou (já si to ale pořád myslím :D), ale byla tu uložená pokladnice a na okách ze stropu visely lustry. Po práci krátká projížďka na kole :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/7/2014 7:18:01 PM
Díky, Zdeňku :-) wol mi chyběl a moc!
9/5/2014 11:20:34 PM
Měl jsem pauzu a také dlouho nepsal komenty … překvapivě chybí čas … teď se mi líbí, jak to samo naskakuje … a Miša … to je Praha – Šumava – Naty – a fakt, funguje to … víme o svých životech tak nějak podvědomě docela dost … prostě Week of Life. Bazénový týden je bezva … já si tohle léto skoro nezaplaval … buď nebylo počasí nebo nebyl čas … Míšo, fajn …


Tags more tags

next dayright arrow (108) Bereme bazén útokem - 1. 7. 2014