Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 49. Telefonní a anafylaktický - 15. 7. 2014
Share week
photo

15. 7.Tuesday

photo

16. 7.Wednesday

photo

17. 7.Thursday

photo

18. 7.Friday

photo

19. 7.Saturday

photo

20. 7.Sunday

photo

21. 7.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vždycky když vstanu, ten profilový pohled je nějak lepší :D Ale malinko jsem se zase srazila, páč je mi líp uniforma v práci, ale vidět to moc není. Stevie se pomalu suší a normálně mám jahůdku - snad vyroste, abych jí mohla ochutnat. Kolegyně v práci má pěknej diář - měla jsem závistivý oči! Taky jsme dostali mňamózní bonbony. Dneska se nám pro změnu lidi předváděli s tlakem. Přišel nám časák pro diabetiky, nechápu proč, ale vzala jsem si ho domu, abych viděla, jak takový časopis funguje a jak moc má edukační charakter. A navíc mi přibyly další prášky, tentokrát alergie, já nevím, co budu dělat v padesáti, já to tvrdím pořád, že se nedožiju ani čtyřicítky, protože tohle není možný, nějak špatně mě vyrobili....
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/25/2014 3:23:58 PM
No Ketrin, je fakt že máme různé konstrukční vady, ale dá se s tím žít, to bych ti mohl vyprávět...Jestli ty popisky vydáš knižně, tak bych pro sebe prosil s podpisem, ano?...:-)


Tags more tags

next dayright arrow 49. Telefonní a anafylaktický - 15. 7. 2014