Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 48. Nejde mi to - 8. 7. 2014
Share week
photo

8. 7.Tuesday

photo

9. 7.Wednesday

photo

10. 7.Thursday

photo

11. 7.Friday

photo

12. 7.Saturday

photo

13. 7.Sunday

photo

14. 7.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
To to ráno zase začíná, přestala mi psát tužka a v okolí nikde žádná, jen ta s mojí oblíbenou fotogenickou housenkou, takže jak retard, mastím "papíry" housenkou. Oplatky a ředkvičky - víc jsem nestihla, co jsem ale musela vyfotit i kdyby ... byly naše zvýrazňovače, připomínaly mi dokument o Černobylu - regulační tyče - paranoidně jsem je sledovala celou směnu a jako třešnička na dortu je naše vytlemená tiskárna, která mi zase připomínala robota z Kačeřích příběhů :D
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/20/2014 1:07:49 PM
Zase jsem se pobavil...tedy ne že by všechno bylo přímo k smíchu, ale ty tvoje komentáře jsou opravdu vtipné...máš bezva nadhled...těším se...ahoj!
7/19/2014 6:50:40 PM
Jo, přesně řečeno:-)Já to úplně vidím:-))Kačábko, ono to s jistýma obměnama vlastně žijeme všichni..Pravda, každý máme jinou práci, jinak prožíváme perné chvilky, jinak se léčíme:-)Ale "léčit" se musíme občas všichni:-)A smích je taky dobrej lék:-)Já jsem po shlédnutí tohoto týdne zdravá jak řípa a to jsem měla skoro celý týden blbou náladu:-))A ne a ne mě to přejít..Už je to pryč, pozdravuj Špekouna, je krásný, i když dovede dělat binec(je to chlap:-))A užij si nového "chytráka":-)Já ho dostala pod stromeček a ještě dnes mě občas "přechytračí":-)Buď jsem už na podobné technické vymoženosti jednoduše stará, nebo jsem prostě blbá:-)))Šárka..
7/16/2014 7:53:45 PM
Jedním dechem... fakt dobrý deník!


Tags more tags

next dayright arrow 48. Nejde mi to - 8. 7. 2014