Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow "Schýýýza Šárks:-))" - 13. 7. 2014
Share week
photo

13. 7.Sunday

photo

14. 7.Monday

photo

15. 7.Tuesday

photo

16. 7.Wednesday

photo

17. 7.Thursday

photo

18. 7.Friday

photo

19. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Kde je blizna???!:-)Vítám Vás zas u nás:-)Pořád bez foťáku, kompaktík se sice "snaží", ale..Nu co, kompakt nebo chytrák, hlavně že mám aspoň něco..Lilie se povedly, jako každým rokem, a makro tenhle pidiolympusík docela umí:-)Takže blizna je uprostřed, vážení:-)Nekonečné škádlení babičky a dědy nebo naopak:-)Eda se fláknul do prstu:-)Prý kvůli mě:-))Honza má něco s kolem, tak mu děda ukazuje, jak se centruje kolo..Byly jsme s Luckou na hrobečku, Kubík to má zas pěkný, dostal tradičně růži z pouti a nápis jsem obtáhla borůvkama..V srdci to obtahovat ani nemusím..Tolik mě to mrzí, Kubíčku!..Sousedovic děti přinesly srdce naší babičce, tak snad se štěstí bude téhle chaloupky držet:-)Musíme do Ostravy, takže nálada už je ponurá..Jako halda uhlí před horským panelákem:-(Pouť pomalu končí, zatahuje se nebe, labutě nikoho nevezou..A náladu mi v Ostravě nespraví ani usměvavý pařez za domem..Já chci zpátky na Hamry..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/5/2014 2:39:34 PM
Ahoj Šárko, tak se po dovolené koukám na WOL a zrovna hned na takový smuténkový - no, není každý den veselo. Týden je ale i přes to povedený! Buď trpělivá a nenech si zkazit léto. Můj Canonek začíná zlobit se spouští, tak se také bojím, ale už vím, že i s náhradníky se dá přežít a ta radost při návratu.... ;-)
8/4/2014 9:48:38 PM
Je jedno čím se fotí. Důležité je jak se fotí a také proč. Opět moc, moc pěkné.
7/25/2014 8:56:39 AM
Šáry u teba je jedno či fotíš zrkadlom, chytrákom alebo kapesníkom. Fotky sú vždy krásne a ľudské s "duchom" :-). Pozerám nedeľu. Aj ja by som potrebovala vycentrovať koleso. Pred dvomi dňami mi aj rupla špica. Tak bicykel asi pôjde k pánovi doktorovi. Ten Kubíkov hrobeček krásne zarástol. Také príjemné prostredie... Sa mi páči ako si Edu označila "last minute" :-). A tá polícia je všade rovnaká, tiež mám podobnú skúsenosť....Šári, máte šikovného a vynalézavého školníka :-).Wol stretnutie s wolovicou :-). Dobreee. A návšteva rodičov, micinka už minule robila "psie" kusy :-).Výpadky na wol som tiež pozorovala. Žeby niekto hacknul wol?
7/23/2014 6:49:00 PM
Týden výborný jako vždy, vypíchnul bych dva portrétky, které se mi moc líbí: Eda Ne3 a Pavel St8.
7/22/2014 3:06:51 PM
Šárko ,pěkný týden ,jako pokaždé....a tento, tak trochu hororový:-))Posílám pozdrav.........
7/21/2014 7:25:59 PM
Šárko, další moc povedený týden, vystihující nálady i nenálady.. Ale i přes to, že jsi "málo trpělivá, protivná a závislá", jsi neuvěřitelně pozitivní člověk s prima pohledem na svět, a Tvé fotky i komentáře mě mooooc baví :-) A pravá nefalšovaná WOLovice nemá chybu.. Měj se fajn a pozdrav i Edu. Jirka
7/21/2014 12:16:22 PM
Po9. Koukám, že máme stejný záběr na Honzu :-). K tomu vloupaní. A co kdyby pachatel byl ještě uvnitř. Vypadá to, že u městské policie jsou samí amatéři. Út4 :-). ÚT8 tu fotku máš z archívu ? :-). Út9 Eda = Egypťan :-). ST7 Známé tváře :-). S canonkem je mi to fakt líto. Toho svého jsem teď neměl v ruce tři týdny. Teď se mazlím s EOS M. Pá8. Myslím, že i já jsem tomu napomohl :-). "Jsem málo trpělivá, protivná a "závislá" ... za to citlivá, upřímná, milá, pozorná, chápající, odpouštějící, milující, skvělá kamarádka a stále fotící ! :-)


Tags more tags

next dayright arrow "Schýýýza Šárks:-))" - 13. 7. 2014