Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Džungle na chatě - 29. 5. 2014
Share week
photo

29. 5.Thursday

photo

30. 5.Friday

photo

31. 5.Saturday

photo

1. 6.Sunday

photo

2. 6.Monday

photo

3. 6.Tuesday

photo

4. 6.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V pátek před IWS jsme řešili nesmrtelnost chrousta, světový mír a to, že si někteří Woláci nečistí zuby, protože to nemají nikde zdokumentováno. Zde je můj důkaz :-). (3) Máma dává poslední pokyny tátovi. Počkáme na sestru a můžeme vyrazit do Beskyd na chatu. Dám si kafe, drškovou a jedu zpět. (6) Tady býval hustý les. Zůstal je velmi prudký sráz. (7). Chybí most. Nevím zda ho vzala voda nebo to bylo v plánu. (8) Před F-M už neprší. (9) Doma mě čeká má zlatá žena a konečně i se zlatýma botama (ta radost :-))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/19/2014 10:46:09 AM
Tak ta fotokniha je super :-), také jsem o tom přemýšlela, ale jen přemýšlela a vy jste konal, super, super i celý týden :-). Š.
6/13/2014 8:31:00 AM
Děkuji všem za návštěvu. Jitko, pokud nezapomenu, tak nějakou fotku z fotoknihy udělám. Lubo, díky za podporu, nejen v názvu knihy. Sekat trávu sekačkou je pro mě zábava. člověk si vyčistí hlavu. Ale trhat plevel okolo plotu byly galeje. S Helou jsme se pak ani nemohli najíst, jak nás bolely ruce.
6/12/2014 2:12:56 PM
Ahoj Jirko, ja som nazval svoj YOL týždeň, že YOL-môj prvý, a smiali sa mi, že aký som optimista, či dám aj druhý a dal som, ale nie o tom som chcel...vlastne som chcel pochváliť názov a vizuál tvojej fotoknihy :-)Inak ja som našu džungľu záhradnú kosil tiež niekedy v ninulých dňoch, ale ručne kosou, lebo je v kopci a už by bolo treba zas...a tá ješterica vyzerá brutálne, ešteže tie veľké vyhynuli a ostali tie pekne maličké :-) Tak sa maj a pozdravuj svoju zlatú ženu...
6/11/2014 8:15:08 PM
Povedený výborný týden! Hodně se mi líbí fotky z chaty a basketu. Fotokniha musí být super. Knihovna bude bohatá, určitě nejen na Baudelaira :-).
6/11/2014 8:57:35 AM
YOL knihu som v hlave riešil aj ja, ale neviem či niekde robia aj 365 stranové knihy (robiť výber z fotiek by asi bolo časovo náročné :-]). A tie topánky v prvý deň zaujali aj mňa. Basket je krásny šport a u nás na sídlisku sa hrával snáď viac ako futbal :) Pekný week!
6/8/2014 8:07:32 PM
Ahoj Jirko, no, presvedčil si ma, že dentálna hygiena Ti nie je cudzia...(ja som ju od spomenutej debaty nafotila už dva krát, hneď v sobotu ráno v hoteli, ale nezmestila sa mi zatiaľ do deviatky...Fotka na obálke fotoknihy je podľa mňa jedna z Tvojich najlepších, dobre si vybral...Sobota v záhrade- dôverne poznám, trocha popršalo a burina sa zbláznila...Krásne maky aj Hela...Jašteričku som ešte nefotoulovila, minule ma v pivničke vyľakala salamandra, ale kým som dobehla pre foťák, zmizla...Vidím, že Tvoja ženuška si rozumie nielen s čiernou vnučkou....Pekný week, a v technickej kvalite si opäť o krok ďalej (veľký)....Maj sa fajn....:)) P.S.: Pýtal si sa na medík, vyzerá, že bude slušný rok...teraz nosia lipový...
6/8/2014 4:15:45 PM
Ahoj, zaujal mne nový účes, nehty a boty Tvé manželky...knihovna plná Baudelaira, což se kromě věřejných knihoven hned tak nevidí... a pak Fotokniha, zajímalo by mně, jak vypadá uvnitř... :-)líbilo se mi tady ...
6/7/2014 4:11:56 PM
Čt9 - kdo měl větší radost, ty, nebo Hela?
Nad knoho YOL jsem už taky přemýšlel, ale zatím nic nevymyslel. Fotku na obal si vybral suprově!
Líbí se mi u Tebe a tak lajcky bych řekl, že nové oko Tě trolinku posunulo. Fajn!!
6/6/2014 9:02:40 AM
Já mám doufám před vlastní hubou vyčištěno: používám zubní kartáček, pravidelně, také Listerine a máme doma spoustu kartáčků, i mezizubní … a to jsem prošel jen prvních 10 týdnů … tak o čem ta debata byla … :-))) Jirko týden super … zlaté boty, zlaté ženy, basket, sobota na chatě, Betina, Fotku na obal knihy jsi vybral skvěle, doufám že se pochlubíš, Baudelaira máte fakt plnou knihovnu … Jirko, líbilo se mi tady …
6/6/2014 8:34:33 AM
Máš malé, ale úplně bezvýznamné plus za čt-1:-). Když jsem byl malý, tak otec jezdil s autobusem u TJ ČZ Strakonice a vozil všechny druhy sportovců a já jsem s ním trávil víkendy na cestách. Musím uznat, že nejlepší a nejslušnější parta byla u košíkové a volejbalu, tak doufám, že u vás je to stejné. Jirko zdravíme.:-)


next dayright arrow Džungle na chatě - 29. 5. 2014