Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Setkání fotografů - 24. 4. 2014
Share week
photo

24. 4.Thursday

photo

25. 4.Friday

photo

26. 4.Saturday

photo

27. 4.Sunday

photo

28. 4.Monday

photo

29. 4.Tuesday

photo

30. 4.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes slaví Jiříci, nejpočetnější skupina v Česku :-). Máme rande s Helou ve Fiducii, ale potkáváme se už na ulici. (2-3) Výstava je sice 24.4. zavřena z personálních důvodů, přesto nám ochotně otevřou pracovníci antikvariátu. Možná proto, že si odnáším skalp ve formě šachové knihy z roku 1944. Pokračujeme v galerii Mlejn, to se k nám už připojila i Maťa. Foto se sice nekoná, ale obrazy jsou velmi zajímavé (4) Volební guláš, rozlévají prasata (čti politici) ovečkám (čti voličům). Další štace je galerie Chagall, kde mě přilákaly fotky Květoslava Kubaly (dcera mi kupuje knihu jako dárek), ale je zde i výstava obrazů Františka Tichého. Končíme v hospůdce Alvi, kde jsem loni udělal pozivní zkušenost a i letos je má pivo říz a kachna se zelím je boží! Na tramvaj je to kousek a domů jak by smet! :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/11/2014 8:33:14 AM
Já se usmívám též:-)Tolik usměvavých s známých tváří v jednom týdnu!:-)S focením na veřejnosti už mám pár ne zrovna příjemných příhod, ale přes hubu jsem zatím naštěstí neobdržela:-))I tak už jsem párkrát musela vysvětlovat, že nejsem novinářka ani papparazzi a musela jsem slíbit, že fotka nebude ve zprávách a nebo v novinách..Povětšinou se lidi spíš diví nebo smějí tomu, co fotím..Těším se na 17.5. a doufám, že se Workshop vydaří a i nám přibydou nějaké ty vrásky od smíchu, jako Noli a spol. při keškování v Bratislavě:-))Ahoj, Jirko, a pevné zdraví přeju!Šárka..
5/9/2014 9:18:28 AM
Pri štvrtkovej 8 som sa pristihol, že sa usmievam, smiech je asi vážne nákazlivý :-). A úsmev mi ostal až po posledný deň, ani slečny rozhodne úsmev nepokazia. Pekný týždeň!
5/9/2014 9:09:46 AM
...jedna z možností, kdy mě oslovuji sličné slečny... no to by mě zajímaly ty další možnosti :D (ale sličné jsou)
Zdenku: nemáme, to si jen myslíme.
Taky kolikrát přemýšlím vyrazit za kulturou, ale fakt je toho času nějak málo. Pěkný týden!
5/8/2014 12:24:45 PM
Jirko, ta účtenka je prima, máte to tam levné,ale do Ostravy jezdit ukládat vyměňovat a vyvažovat kola nebudu :-) Fotit lidi mi dělá taky velké potíže, takže street photo je pro mně skoto tabu, ale Ty se s tím popereš...Těším se až tu bude Tvůj Yol!
5/8/2014 12:03:38 PM
Velmi zajímavý a povedený týden! Super fotky ve čtvrtek, povedená sobota7 s kouřící skupinou na ulici. Hezká pondělí1 s andělem, ať se daří našim strážným andělům! Hodně se mi líbí i středa1! Blíží se YOL, tak to bude určitě i s pěkným týdnem!
5/8/2014 11:01:08 AM
... už vím, do Yol Ti zbývá už jen jeden první máj ... tak šup s tím ven ... :-))))
5/8/2014 10:58:05 AM
Jirko na čtvrtečním poslední řádku vám to všem moc sluší. Výstava … napadá mne u toho, že málo chodím na výstavy … čas potvora není nafukovací … Dík za propagaci IWS. Vaše kola jsem nedávno fotil a nepoužil :-) Ani kola ani fotku. :-) Setkání fotografů … :-))) bezva. Hele hlediště za divadlem loutek, to moc lidí nezná, tak se zezadu nechodí. Zelená nafta .. už se mi zase zvedá žluč … tak máme ten kapitalismus nebo ne? Jo v pondělí to byl slušný slejvák. Taroky v osmi … dobrý ne? Člověk si ale zase moc nepokecá. Úterní osmička je zajímavá. Pneuservis za 160 … dost dobré … já to vyřešil jednou provždy celoročními terénními pneumatikami. Jirko bezva … a teď jsem chtěl ještě něco napsat a už nevím co to bylo … zatracený hosip … jo zaregistroval jsem, že Tě sklátil nějaký bacil, tak ať jsi rychle fit … slivovice léči vše … znáš to …
5/8/2014 9:04:15 AM
Prima týden, samé pěkně vypadající jídlo, krásný anděl strážný.. Líbí :-)


next dayright arrow Setkání fotografů - 24. 4. 2014