Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 130/26 Směr jih - 25. 3. 2014
photo

20. 3.Thursday

photo

21. 3.Friday

photo

22. 3.Saturday

photo

23. 3.Sunday

photo

24. 3.Monday

photo

25. 3.Tuesday

photo

26. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Naše parta na cestě do Bratislavy (foceno La Sardinou). Nechápeme, proč všichni litují Zdendy, že cestuje se 4 holkama, podle mě jen závidí:P Prostě Zdenda a jeho harém na cestách :D. Procházíme střed Bratislavy, krmíme vrabce, klídek pohoda. Jedeme na letiště s předstihem (ano, od té doby co mně a Zdendovi uletělo ve Španělsku letadlo jsme dochvilní:P). 4. fotka, naši spolucestující s turbany, ne, že by nás vyděsili, ale procházející pyrotechnik a hasič..ehm :D V Bergamu nás přivítal déšť, snad nebude pršet celou dobu. Vyzvedli jsme i U Marcela klíče od bytu, kochali jsme se jaké máme super bydlení a zašli jsme si na pizzu. Matylda se s pizzou nepáře :D
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/13/2014 9:46:39 AM
Zdravím, děkuji všem za návštěvu:) Lenko, našla jsem všechny nálepky, krom jednoho místa, kde jsme nebyli. Při hledání jedné z nálepek jsme byli svědky italského svádění bezdomovkyně, která si chtěla užít s prodavačem růží:D Jinak seznam musím mít na papíru:) Za Kyjovem jsme nebyli, to jsme si nechali na další výlet, jinak to okolí je opravdu fotogenické. Zdeňku, Zdenda je multifunkční manažer, zvládá vše najednou:D Míšo, ani se neptej, nebudu to rozhlašovat tak veřejně (prostě lehce slepá jak krtek, za chvíli na mě nebudou čočky:P)
4/13/2014 8:54:55 AM
Opravdu velmi povedený vynikající týden!
4/13/2014 8:46:46 AM
Na tento týžden som sa tešila. Som bola zvedavá jak zvládneš nájsť v Miláne stopy po Jane Kupčákovej :o). To už je taký malý geocaching ;o). Na štvrtkovej 8 ti to sluší. Piatkové bláznivé fotky vonku s Ájou sú parádne. Sobotou si mi spravila radosť. Akurát ja som tie rozkvitnuté mandlone tento raz nestihla. Inak je to tam v okolí rozhľadne krásna krajina. No a boli ste fotiť aj za Kyjov, tak tam chodím celkom často. Tam sa to Toskánsko fotí jedna radosť :o). Sa mi páči seznam do Milána. Ja mám hotové zoznamy v google docs a vždy keď niekam idem tak to len mierne upravím :o). No a fotečky z utorka a stredy tak tie nemajú chybu. Keď je partia tak je veselo všade. A vidím, že si bola úspešná a našla si aj nejaké Jankine vzkazy. Parádny week. :o)
4/10/2014 11:21:34 PM
Co dnes všechno ti manažeři dělají … viz čt7 :-). A na osmičce Ti to sluší. Páteční 4,5,6. Gratuluji k pondělní dvojce, fotka je super. No … já to Zdendovi závidím … Miláno a stopy WoL … paráda. A výborné jsou všechny skupinky tady … je to taková standardní fotografická záležitost, ale jak jde udělat pěkně … Lídko, moc se mi tady líbilo ….
4/10/2014 9:57:15 AM
Ahoj :) Páteční blbnutí venku je super a sobota je naprostoo úžasná! Taky jsem bez brýlí nebo čoček nemožná, ale o operaci jsem zatím neuvažovala, kolik máš dioptrií? Juu Miláno! S Janou jste měly skvělý nápad, baví mě sledovat oba týdny ze stejného místa. Středeční 6 je fakt vtipná :D to je ale vychovaný pes!
4/8/2014 6:10:59 PM
Jani, priste Benatky:P nebo dej navrh!
4/8/2014 4:37:40 PM
Tak do Milana se jelo v novém sestřihu :-)? Sobota je úchvatná, nádherné fotky a celý den má kouzelný nádech. Ale na Milano jsem se těšila nejvíc!!! A i samolepka do vašeho příjezdu vydržela, to je super :-). Kam že je jedeme vylepovat příště??? :-)?!
4/7/2014 9:28:58 AM
Super týden :-) moc hezké fotky! Určitě je to nějaká poušť v ČR :D


left arrowprevious daynext dayright arrow 130/26 Směr jih - 25. 3. 2014