Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 112. ...keď začala olympiáda... - 7. 2. 2014
Share week
photo

7. 2.Friday

photo

8. 2.Saturday

photo

9. 2.Sunday

photo

10. 2.Monday

photo

11. 2.Tuesday

photo

12. 2.Wednesday

photo

13. 2.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Vitajte u 112, snáď nebudeme musieť volať záchranku :-)Ráno mrzne a my ideme do školy. Deti postupne prichádzajú aj keď je hmla ako mlieko. Aj kolegovia trafili do práce a Rasťovi prišiel balík. Druhú krabicu už otvára Dalibor - Rasťo si kúpil ústnu sprchu...no možno niekedy v budúcnosti :-) Podvečer pozeráme otvorenie olympiády a musím uznať, že to tí Rusi urobili pekne a zaujímavo. Na večeru si dáme domáce jaternice, tieto sú fakt špičkové. Leo má na chvíľu dovolené pohrať sa s mimoňom (je alergický na prach a roztoče,teda Leo, nie mimoň :-D)A na noc si urobím dobrý čaj.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/4/2014 9:45:11 PM
Lubo, to by byly fotky, kdybych tak mohla stát někde kousek od Tebe:-))Vzpomínám, že nasrat, zejména hnízdícího labuťáka, nebyla fuška..Stačilo se vyskytovat v menší než bezpečné vzdálenosti od hnízda s mladými a labutí samec útočil naprosto samozřejmě a velmi tvrdě:-))Když jsem byla holka asi desetiletá, nenapadlo mě nic chytřejšího, než labuti do jezírka strčit nohu v trampce..Následkem mého pošetilého dětského konání mě labuťák málem utopil:-)Přeju veselé a světlaplné dny, nejlépe jarní:-)Šárka..
3/4/2014 9:36:01 PM
Ďakujem ďakujem ďakujem!! No a teraz k tej labuti... Neuveríte ale tá získať tento záber ma stálo veľa úsilia. Najskôr som musel prilákať labute ku sebe ku brehu. Potom som musel nájsť spôsob, ako ich naštvať a nakoniec nájsť spôsob ako totálne vytočenú labuť s úmyslom zlikvidovať ma ofotiť. Keď už som dosiahol ten moment, že labuď je od objektívu ani nie pol metra a nechty na prstoch sú dokonale ostrihané zobákom, zistil som, že záber je na figu. Takže celý postup treba zopakovať. Prilákať labute, nasrať ich a fotiť.... Asi po piatich koláh vznikla táto fotka. Ja viem, je nič moc, ale dá sa o nej toľko napísať... ;)
3/4/2014 8:48:31 PM
Tyjooooo, čím jsi fotil tu labuť … to je pěkně zblízka. Celá sobota je super. Nedělní trojka … teď jsem psal Daliborovi … jak je Slovensko nádherné a já sedím doma jak pecka. Pondělí … na to že nestíháš to máš pěkně nafoceno a komentář mne fakt pobavil … tohle mne nenapadlo … delegovat si někoho na rešerše … a sám si užívat na lehátku. :-)))) Angy bird … ještěže máme Google, čím jste ho to natřeli? Páteční pětka, super … taková krasosmutně nostalgická, až se do Tvých barevných týdnů nehodí. Danko zdravím Ľubu a vyřiď mu prosím, že to má bezvadné. :-))))
3/4/2014 7:28:18 AM
Moc hezký týden. :)
3/4/2014 12:11:46 AM
Koukám, že jsi na tom s tím časem podobně, jako já. Jen mě nemá kdo referovat, co je tu nového. Sem tam sem nakouknu, ale není to nijak pravidelně. Zdaleka nestíhám sledovat všechny týdny, ale snad se zase zasadím do starých kolejí. ...a týden? No takový, jak se patří na el presidenta :)
3/3/2014 12:54:02 PM
Jéééé =) ona si s Vámi ta labuť povídala? =)


Tags more tags

next dayright arrow 112. ...keď začala olympiáda... - 7. 2. 2014