Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Valentín v Banskej Štiavnici - 14. 2. 2014
Share week
photo

14. 2.Friday

photo

15. 2.Saturday

photo

16. 2.Sunday

photo

17. 2.Monday

photo

18. 2.Tuesday

photo

19. 2.Wednesday

photo

20. 2.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Kostol na Mariánskom námestí idú rekonštruovať a v synagóge pokračujú s debnením. Po práci sme vyrazili na víkendový pobyt. Ľudke som neprezradil kde ideme ani to, že tam bude ďalších 5 párov kamarátov. Prekvapenie vyšlo. Po večeri sme ostali v hotelovej reštaurácii. Neskôr sme šli uspať Dominika. Ešte som sa vrátil k ostatným dopiť pivo a potom som šiel na izbu vymeniť sa s Ľudkou. Kostol na Mariánskom námestí idú rekonštruovať a v synagóge pokračujú s debnením. Po práci sme vyrazili na víkendový pobyt. Ľudke som neprezradil kde ideme ani to, že tam bude ďalších 5 párov kamarátov. Prekvapenie vyšlo. Po večeri sme ostali v hotelovej reštaurácii. Neskôr sme šli uspať Dominika. Ešte som sa vrátil k ostatným dopiť pivo a potom som šiel na izbu vymeniť sa s Ľudkou.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/4/2014 6:04:35 PM
Taková překvapení jsou kořením života, paráda. A páteční pětka mi připomněla, jak je Slovensko nádherná země … měl bych více cestovat. Sobotní pětka, no měli jste pěkný víkend. Tvé týdny jsou v poslední době zároveň dokumentaci stavby synagógy. :-) Pondělní devítka je vynikající … ani se mi nechce věřit, jak je to nedávno co jsme tady na Dominika čekali … kdy se mu uráčí podívat na svět … Fotoklub … paráda … a předseda se tváří správně starostlivě. :-) Středeční pětka … světlo a stín, to je věc. Čtvrtek, opět výrazný stavební dozor … to je fajn, že se pořád něco děje. Dalibore, líbilo se mi tady.
3/4/2014 3:07:19 PM
Krásné překvapení:)Je vidět že se vydařilo:)


Tags more tags

next dayright arrow Valentín v Banskej Štiavnici - 14. 2. 2014