Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 111 veží majestátu - 31. 1. 2014
Share week
photo

31. 1.Friday

photo

1. 2.Saturday

photo

2. 2.Sunday

photo

3. 2.Monday

photo

4. 2.Tuesday

photo

5. 2.Wednesday

photo

6. 2.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Dnes posielame deti na východ, lebo majú v pondelok polročné prázdniny a my vyrážame k našim do Prahy a Libomyšle. Keďže je to viac menej pracovná cesta, tak deti nechceme ťahať hore dole toľko kilometrov a na východe majú sneh, takže si trošku užijú lyžovačku a sánkovačku...A my vyrážame v neskoré popoludnie cez Považskú Bystricu a zakecáme sa a zabudneme odbočiť do Čiech, takže sa kúsok vraciame a nálada klesá :-) ale cesta je dlhá, takže sa to nakoniec pokašle úplne lebo máme dve navigácie a každá nás posiela inde a vyberáme si samozrejme tú zlú :-D Ale nakoniec sme predsa len trafili do cieľa a čakáme mamu, ktorú z práce beireme domov...Zanzibar nás už víta pred dverami :-) Dnes posielame deti na východ, lebo majú v pondelok polročné prázdniny a my vyrážame k našim do Prahy a Libomyšle. Keďže je to viac menej pracovná cesta, tak deti nechceme ťahať hore dole toľko kilometrov a na východe majú sneh, takže si trošku užijú lyžovačku a sánkovačku...A my vyrážame v neskoré popoludnie cez Považskú Bystricu a zakecáme sa a zabudneme odbočiť do Čiech, takže sa kúsok vraciame a nálada klesá :-) ale cesta je dlhá, takže sa to nakoniec pokašle úplne lebo máme dve navigácie a každá nás posiela inde a vyberáme si samozrejme tú zlú :-D Ale nakoniec sme predsa len trafili do cieľa a čakáme mamu, ktorú z práce beireme domov...Zanzibar nás už víta pred dverami :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/23/2014 10:51:38 AM
Já měl tentokráte "štěstí". Linky mám doma. Tenokráte WoL monitoruji z práce.
2/23/2014 10:26:21 AM
Honzo, zadej si tady mejla a budeš vědět všechno hned :-))))
2/23/2014 10:15:33 AM
Ahoj :) Tarokáři mi všechno vždycky "vyžerou" a já už nemám jak komentovat :D Týden se mi prostě líbí. Pozdravuj Danku. Měj se
2/22/2014 9:54:10 PM
"Dnes posielame deti na východ, ...", docela jsi mě vyděsil. Na Ukrajině teď se dějí věci. Navigace, toť téma. Mám ji šest let v mobilu, ale přesto se dopředu připravuji na webu ať vím, kem jedu a jak vypadá okolí. (viz Šibřinky, že Zdeňku ?) So5 je přímo luxusní !!! Ne3! Lampy, to já můžu :-). Ne6 a 7 !!! Ne3, tak to si mi vzal kometář :-). Už jsem to chtěl napsat, když jsem zjistil, že jsi to podobně okomentoval :-))). Út9, beru jako dárek k mým "zítřejším" narozeninám :-). Měj se!
2/22/2014 8:11:57 PM
Ahoj Ľubo, pěkně zdraví a také Danku. Já mám nějaké období, že mne ani WoL nebaví … snad to přejde. Ale tak nějak průběžně nakukuji a sleduji. Tak děti na východ a vy na západ, no pěkně. A cestovat se dvěma navigacemi, to je fakt adrenalin, já to přímo slyším, jak se hádají. :-))) Tak už vím kam v Praze na víno, bezva. A Valtické, to já rád, to je jistota. Jojo, most a hrad a nějaká ta panoramata, to muší vyfotit … aby Ti věřili, že jsi tam byl. :-)) Nedělní šestka, bezva. Pondělí je skvělé, světlo dělá divy. Fotoklub Ti šlape (ovšem chceš-li fotky pochválit, tak je ukaž mámě a ne ve fotoklubu). Čím to je, že figuríny jsou tak fotogenické? Poslední devítka je také (nejen) skvělá … Tvoje oči vidí … Jo a Leovi to s Flexaterou fakt sluší … určitě bude po meči fotograf. Ľubo, měj se.
2/22/2014 12:52:29 PM
líbí se mi nejvíc neděle 6 :)


Tags more tags

next dayright arrow 111 veží majestátu - 31. 1. 2014