Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

next dayright arrow 124th week - 11. 5. 2017
Share week
photo

11. 5.Donnerstag

photo

12. 5.Freitag

photo

13. 5.Samstag

photo

14. 5.Sonntag

photo

15. 5.Montag

photo

16. 5.Dienstag

photo

17. 5.Mittwoch


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky English
Konečně ve vlaku na cestě do Prahy a pak hurá směr Amsterdam! :) Pro mě už 3. návštěva tohoto města a stále si tu dokáži představit žít... Kanály, baráčky s loďkou, styl architektury a budov, Bami těstoviny obalené a smažené jako řízek, super lidi, tolerance, svoboda, a hlavně všude samá TESLA! Co taxikář, to Tesla. A když ne Tesla, tak všude Mercedes! :D... Prvně jsme přijeli do jiného hotelu, než byl ten náš, měl podobný název. :D Furt ale lepší, jak loni, když nám řekli, že nemají naši rezervaci :D... Po úspěšném ubytování jsme jeli do centra sa projít a na jídlooo, kde hned obsluhuje češka. :D Ten svět je malej... YesChips jsou s náma na výletě též a na hotel sa vracíme, až v noci po návštěvě Red Light district... Finally in the train on the way to Prague and then hurray to Amsterdam! :) For me already 3rd visit of this city and I still can imagine living here... Canals, houses with boats, style ot architecture and buildings, Bami pasta wrapped and fried as a schnitzel, great people, tolerance, freedom and everywhere TESLA! Taxi driver = Tesla. And if not Tesla, then everywhere Mercedes! :D... Firstly we arrived to wrong hotel but with similar name. :D Still better than last year when they told us that they didn't have our reservation :D... After successful accommodation we went to the city center for a walk and for foood where was a czech servant. :D The world is small... YesChips are on the trip with us and we are arriving back to the hotel at night after visiting Red Light district...
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

5/28/2017 6:10:17 PM
:-)pěkné ...jako bych už některá fota někde viděl :-)
5/28/2017 1:24:05 PM
Kazma je nejlepší, bylo to fakt něco 😀 A jinak super fotky z Amstru, na ně jsme se tešila ☺️
5/28/2017 10:05:48 AM
Amsterdam je super, byla jsem tam hodněkrát, ale vlastně jako docela malá :( tak to budu muset napravit.. a koncert musel být fajn, 40 000 lidí je dost :) úplně chápu, že čerpáš dojmy ještě potom... připomělo mi to koncert Paula McCartneyho před rokem, ještě teď jsem plná euforie, když si vzpomenu... Kazmova show je boží, měla jsem u toho dost :DD a zaujala mě čtvrteční 4 :) super týden, Romčo :)


Tags more tags

next dayright arrow 124th week - 11. 5. 2017